Rallyløbenes verden er en verden fyldt med motorlarm, glammende højttalere over banen, fadøl og skønt samvær. Og hvad er et rallyløb uden et godt udbud af merchandise, som kan bringe minder med hjem og være med til at skabe en særlig samhørighed med det rallyteam, som man støtter og går særlig meget op i?

Ved de fleste løb er der mulighed for at købe merchandise, som relaterer sig til de teams, der kører ved det konkrete løb. Dertil kommer, at der er masser af muligheder for at finde spændende merchandise på nettet, så man kan bygge en hel samling op omkring det team eller den kører, som man går op i.

Merchandise er mange ting

Der er et utal af muligheder for merchandise, der relaterer sig til rallies. Nogle af de mest udbredte af flag og bannere fra de forskellige teams, og man kan købe badges, t-shirts, kasketter og 100 andre ting, som hører til i kategorien souvenirs.

Der er også muligheder for at finde merchandise, som er mere anvendelige som brugsgenstande. For eksempel findes der rygsække knyttet til en lang række teams – for eksempel Ferrari, Toyota, Aston Martin, Haas og Mercedes. Er du fan af et team, så er en rygsæk en god måde at vise det på samtidig med, at du får en meget anvendelig form for merchandise. Ikke bare til at have madpakken og termoflasken i, hvis du skal på picnic, men også til arbejdsbrug eller som computertaske på studiet.

Man kan også vælge at gå all in og investere i en køredragt fra det hold, man er support for. man kan for eksempel få køredragter fra Sparco eller Alpinas, og som noget særligt kan køredragterne fås i størrelser til både voksne og børn. Er man dedikeret rallykørsel og fan af et hold, kan man altså ligefrem gøre det til en familiesag.

Finansiering af merchandise

Det siger sig selv, at hvis man går efter udstyr som køredragter, sæder eller vinterjakker, er der tale om udstyr, som koster lidt penge. Afhængigt af ens pengepung kan man derfor få brug for at finansiere sit køb. På det område er der et hav af muligheder.

Det enkleste er nok at trække lidt på sin kassekredit, hvis man har en sådan. Men man kan også vælge at gå i markedet og se sig om efter et forbrugslån, som kan finansiere ens eget og familiens merchandise og bidrage til, at man kan rejse rundt og følge de enkelte teams.

Vælger man et se sig om efter et dedikeret forbruslån, er der muligheder for at sammenligne lånevilkårene og mulighederne på internetportaler som Lendo eller Mybanker. Man kan også gå direkte til hjemmesiderne for denne type lån, og der er mange valgmuligheder. Mange af de store banker har oprettet specialbanker for denne type lån, og en hel del af disse har været i markedet gennem mange år og har etableret sig med en stærk position. Man skal især være opmærksom på renteniveau og niveauet for omkostninger ved denne type lån, idet de kan variere meget. Man skal også vurdere tilbagebetalingstider m.v. og vurdere lånets samlede tilbagebetalingstid, inden man tegner sig for et forbrugslån af denne type.

Køb på alle niveauer

Man kan købe merchandise på alle niveauer, og hvad enten man er til større eller mindre investeringer, kan man finde merchandise, som kan give glæde både hos en selv og hos resten af familien. At være fan af et rallyteam udvikler sig ofte til at være en sag for hele familien, og så er det spændende at have noget merchandise, som man kan være fælles om, og som kan knytte en tættere til det hold, som man er blevet fan af.